Sigurd Stave Maskin AS hjem
sigurdstave

Nyhet fra IFAT messen i Munchen

CityCat 2020ev 
Bucher, markedsleder og teknologisk ledende produsent fra Niederweningen i Sveits, har introdusert en ny bestselger i 2m³ klassen: den ultra-stille, null-utslipps, elektriske feiemaskinen CityCat 2020ev.
Et lithium ion batteri leverer 56 kWh - nok strøm til åtte timers bruk i bruksmodus i henhold til EN15429-1 standard. Takket være den kraftige laderen, kan batteriet lades i løpet av to til tre timer uten problemer.

Eksternt har CityCat 2020ev samme dimensjoner - og den samme gode manøvrerbarheten som en standard CityCat 2020. Det har også den samme imponerende feiebeholder-kapasitet på 2m³ og 1450 kg, nesten samme nyttelast som basismodellen med en dieselmotor.
Driften av kjøretøyet og koster er også det samme, slik at sjåfører kan bytte fra diesel til elektriske modeller og føle seg hjemme. Med en toppfart på 40 km/t, kommer den kompakte feiemaskinen fram på trange steder.
De virkelige styrkene til CityCat 2020ev ligger i selve operasjonen: Selv om den gir samme feie- og sugestyrke som konvensjonell forbrenningsmotor, produseres ingen utslipp, og driftsstøy i henhold til 2000/14 / EC er kun 92 dB ( EN). Det er en god 10 dB (A) - eller mange ganger - roligere enn gjennomsnittet av konkurrentene med konvensjonelle dieselmotorer. Det menneskelige øret oppfatter en økning på 3 dB (A) som en dobling i lydstyrken.

Energiomkostningene for den elektriske modellen er meget lave, siden kostnadene for diesel er spart. Vedlikehold, service og reparasjonskostnader for feiemaskinen er også betydelig lavere, slik at de totale eierkostnader over typisk levetid på sju til ti år, er overraskende lav.