sigurdstave
Meny

Om oss

Firmaet Sigurd Stave ble etablert 2. desember 1905 av grosserer Sigurd Stave, og var da leverandør til gruve- og anleggsbransjen. Etter som tiden gikk vokste bedriften og bergbor, bormaskiner og tunneltog ble en av varesortimentet sammen med andre maskiner- og utstyr.

Kongens gate var ”maskingaten” i Christiania og i 1915 kjøpte Sigurd Stave lokalene i Kongens gate 10.

Gruvedriften i Norge begynte å avta etter 2. verdenskrig, og man måtte se seg om etter nye salgsområder.  Veivedlikehold ble ett av dem. Man startet opp med salg av sand- og saltspredere fra Falköping så tidlig som i 1961. På begynnelsen av 90-tallet kom Bucher-Schørling feiebiler inn i programmet. Senere har Zaugg kommet til, som leverer ploger og snøfresere til både vei, flyplass og jernbane.  
I tillegg til veivedlikehold er vi leverandør til bygg og anleggsbransjen med betongsprøyting og- injisering, samt Swepac vibratorplater og glattere. Til industrien leverer vi et stort utvalg i kompressorer og vakuumpumper. Til jernbane leverer vi forskjellig utstyr til vedlikehold av skinnegangen.

Fra 1. januar 1987 ble Sigurd Stave Maskin AS skilt ut fra Sigurd Stave AS som et 100 % eiet datterselskap. Sigurd Stave Maskin AS fremstår i dag som et moderne engrosfirma innen maskinbransjen. De største leverandørene er utenlandske. Sigurd Stave Maskin AS selger maskiner og deler direkte til sluttbruker. Foruten kjøp og salg av maskiner har vi en ettermarkedsavdeling som har som mål å levere service og deler raskest mulig til alle maskiner vi selger. Vi har eget verksted og også mekanikere med servicebiler, som utfører service over hele Norge.

Vi er i dag 23 medarbeidere lokalisert i Jeksleveien 22 på Frogner, og i tillegg 2 medarbeidere ved vår avdeling i Bergen.

Vårt firma har godt rykte i markedet og vi bestreber oss på å levere god kvalitet for å kunne skape nye, langsiktige kundeforhold.

Alle våre tilbud leveres i henhold til Maskingrossisternes Forenings betingelser, med salgspant inntil varene er betalt.
Se link  

Det tas også forbehold om prisjustering som følge av endringer i valutakursene på +/-2 % eller mer, periodisert fra tilbudsdato til avtalt betalingsdato.
Prisen justeres tilsvarende hele den prosentvise endring i valutakurs.

 
Ring oss 23 26 78 00
Eller la oss kontakte deg for en uforpliktende samtale
Navn*
Epost
Telefon
Melding